En blandet landhandel

Et forsinket tillykke til Christine, som har fødselsdag i dag. Jeg håber, at du har haft en god dag i det jyske.
På lørdag fylder bøllen 7 år og det er stort. I morgen kommer klassen til fødselsdag efter skole, og bøllen har været den store festplanlægger de seneste dage.

Derfor har jeg holdt fri fra arbejde i dag med det formål at kunne arbejde i eget køkken. Jeg har bagt pølsehorn og marengskys, lavet slikposer, pustet balloner op mv. Jeg har på fornemmelsen, at bøllen vil være beyond overgearet i morgen og på lørdag.
I  går klikkede jeg disse fede sneakers fra Adidas designet af Alexander Wang hjem. Jeg glæder mig så meget til at modtage dem.

Hej verden

Nogle gange har jeg en tendens til at overtænke det hele med det resultat, at jeg bliver overvældet og handlingslammet af min egen perfektionisme. Jeg har været klar til at trykke udgiv på et indlæg på min nye blog i et stykke tid. Men hver gang har jeg ikke været helt tilfreds med min vinkel på indlægget, og indlægget endte som endnu en kladde (ja, dem har jeg en del af). Så for mig er den bedste løsning nok bare at udgive et indlæg, i stedet for en lang smøre om hvem jeg er, og hvorfor jeg skriver her. Sådanne indlæg stresser mig, og jeg vil faktisk bare i gang med bloggen.  Ja, så løsningen blev dette indlæg og så må fremtidens indlæg danne bloggen, i stedet for at være fastlåst i en fast skabelon, inden man overhovedet har trykket udgiv på det første indlæg.

Dette indlæg skal derfor handle om noget, jeg har en svaghed for – nemlig sko. Ja, nærmere bestemt sko fra Acne. Forleden på vej hjem fra arbejde kom jeg til at købe et par Jenny støvler fra Acne (nr 4). Dem har jeg savlet over i et par måneder. Så nu skulle det være, og de er helt perfekte til arbejdet. Mens jeg alligevel var i Acne-butikken, kunne jeg lige så godt også tjekke deres udvalg ud. Og nu er endnu 3 par tilføjet den uendelige liste med ønsker.

// 1 – De fineste sneakers i rosa med en fed ansigt detalje // // 2 – Ubercool pumps med den fedeste hæl – fåes også med en grønlig hæl, men dem kunne jeg ikke finde online // // 3 – Perfekte slippers til en sommerdag  //