Dagens sko 190918

Det er onsdag, så derfor er den lyserøde farve i fokus. Disse sneakers fra Acne i en lyserød version med bordeaux såler er simpelthen beyond fede. Dem vil jeg så gerne eje.

Sæsonens pæneste kjoler

Mine aftener for tiden går med strikkepinde i hænderne. Det er en genial form for aktivitet samtidig med tv-kiggeri. Jeg er vild med at strikke med det ene egostrikprojekt efter det andet. Jeg er langt om længe næsten færdig med min sorbetcardigan. Jeg mangler bare at sy knapperne på. Så jeg skal nok snart få lavet et indlæg om mine erfaringer med at strikke en sorbetcardigan. Men nu tilbage til indlæggets tema.

Ja intet mindre end sæsonens pæneste kjoler ifølge mig.
Kjole nr. 1 er en smuk sag fra Lovechild, som jeg var så heldig at få  i fødselsdagsgave for knap en måned siden. Den sidder som en drøm, så det er en klar anbefaling herfra.
Kjole nr 2 er denne sort/hvid blomstrede kjole fra Ganni, som seriøst har mit navn skrevet på sig.

Kjole nr. 3 er en blå drøm fra Ganni, OMG den er bare så gudesmuk. Og jeg har mange alvorlige snakke med mig selv og min samvittighed om, hvorvidt den skal flytte ind i mit walk-in. Men den er en smule dyr (okay alt for dyr) og nok også over langt over min smertegrænse for en festkjole.
Kjole nr 4 fra Lovechild har I set før i mit lille dilemma om hvilken version, som jeg skulle vælge. Men jeg tror, at jeg har besluttet mig for versionen med den grønne bund. Jeg er vild med den grønne og de retroagtige farvekombinationer eller hvad man nu vil kalde dette print.

Nu strikketid inden sengetid:-).

Dagens sko 050918

Isabel Marant laver igen og igen sko, som jeg gerne vil eje. Kindsay sneakers fra Isabel Marant er kandidaten til mit næste sneakerskøb. Nu vil jeg logge af og strikke lidt på mit september strikkeprojekt (Ingen dikkedarer sweateren).

Mit strikkeprojekt i september 2018

Det er rent egostrik fra min side for tiden. I september måned vil jeg strikke Ingen Dikkedarer sweater fra Petiteknit i lysegrå, som jeg faktisk er gået i gang med. Grunden til, at jeg valgte denne er, den er en god basisstrik i et lettere oversize snit.