Dagens sko 310118 og andre ting

Alle de nye varer rammer butikkerne i disse dage. Det medfører nye ønsker og behov(as if – de behov er helt reelle…). I går snakkede jeg om de skønne sneakers fra Ganni, som min kæreste synes er ufatteligt grimme. Jeg håber, at dagens sko i dag falder mere i hans smag;-). Jeg synes, at Anita boots  fra Stine Goya er utroligt fine, men samtidig også enorm anvendelige pga den gode hælhøjde.

Jeg havde ikke lige forudset, at jeg ville komme til at drømme om et par gule Kappa joggingbukser. Men ikke desto mindre er jeg vild med denne styling af bukser – “må eje nu” kører på repeat i mit hoved ligenu.

2 kommentarer til “Dagens sko 310118 og andre ting”

  1. Vil bare sige, at du simpelthen har den fineste blog og den fineste smag! Har ikke set en så fin en af slagsen i mange år! Er helt vild med både kjoler, sko, tasker og dit farverige univers. Please fortsæt 😀

    Bh

    Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *